Konserttien esittelyt

Metsään

Kun Ammuu! ryhtyy etsimään aarretta, alkaa jännittävä seikkailu taianomaisessa metsässä. Tämän mukaansatempaavan matkan aikana tutustutaan monenkirjaviin metsän asukkaisiin. Luvassa on riemukkaita hetkiä, lauluja ja leikkejä metsän siimeksessä sekä ripaus taikaa. Miten puut soivat? Entä löytyykö aarre? Tule mukaan selvittämään!

Konsertin kesto 45min

Soveltuu kaikenikäisille

Pieni ja soma

Nyt myös kaikkein pienimmät pennut ja poikaset pääsevät omaan Ammuu!-konserttiin. Tässä moniaistillisessa konsertissa vauvat ja taaperot pääsevät kuuntelemaan, köröttelemään, jumppaamaan, tanssimaan ja keinuttelemaan. Tule tutustumaan Piippolan vaariin ja eläimiin sekä leikkimään heidän kanssaan kaikkein pienimpien leikkejä!

 
 
Konsertin kesto 35min
Kohderyhmä 0-3-vuotiaat

Traktori

Piippolan Vaari on hankkinut uuden traktorin. Ennen kuin traktori pääsee varsinaisiin töihinsä, matkassa on kuitenkin monta mutkaa, joiden selvittelyssä tarvitaan niin Piippolan eläinten kuin lastenkin apua. Työkalujakin tarvitaan ja niillähän soi myös samba. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään – tähän konserttiin voivat osallistua kaikki, vauvasta vaariin!

 
Konsertin kesto 40min
Soveltuu kaikenikäisille

Piippola

Piippolan tilalta kuuluu kummia: lehmä röhkii, hevonen kotkottaa ja vaari ammuu! Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! tarvitsee avukseen kekseliäitä lapsia palauttaakseen Piippolan tilan ennalleen. Luvassa on perinteisiä lauluja, tuorein ja svengaavin sovituksin. Harjoja ja ämpäreitäkään ei Piippolassa käytetä aivan perinteisiin tarkoituksiin. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään – tähän konserttiin voivat osallistua myös perheen pienimmät!

 
Konsertin kesto 45min
Soveltuu kaikenikäisille

 

Talvitarinoita

Talvella tapahtuu ihmeellisiä asioita – metsä muuttuu taianomaiseksi ja järvet jäätyvät. Lumelle ilmestyy jälkiä, eläimet kurkkivat piiloistaan ja kuuntelevat: Narskuuko lumi? Paukkuuko pakkanen? Luvassa on riemukkaita hetkiä, lauluja ja leikkejä sekä ripaus talven taikaa!

Joulun aikaan konsertissa voivat seikkailla myös tontut, ja Joulu Piippolassa on valmis!

Konsertin kesto 45min

Soveltuu kaikenikäisille