Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! muusikot ovat musiikkikasvatuksen ammattilaisia sekä kokeneita lastenmusiikin sovittajia ja esittäjiä. Kokoonpanossa yhdistyvät taitavat muusikot ja loistavat musiikkipedagogit. Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! viihdyttää sekä lapsia että aikuisia kansanmusiikkiperinnettä kunnioittaen. Ammuu! hallitsee myös muut musiikilliset tyylilajit kalevalaisesta laulusta salsaan ja sottiisiin, jazzista reggaen rytmeihin. Raikkaat, kekseliäät sovitukset sekä taidokas soitto ja stemmalaulu ovat omaleimaista Ammuun! musiikille.

 
Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! on toiminut vuodesta 2007. Se perustettiin alun perin Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleja silmällä pitäen kertaluontoiseksi kokoonpanoksi, mutta orkesteri pysyikin yhdessä. Siitä piti huolen yhdessä tekemisen riemu ja yhteinen halu tehdä korkealaatuista lastenmusiikkia. Mieleenpainuvalla ulkomuodollaan, pedagogisella lähestymisellään ja huikean taidokkailla musiikkiesityksillään Ammuu! on soittanut itsensä suoraan suomalaisten lasten ja aikuisten sydämiin.
 
Ammuu! tarjoaa laadukasta lastenmusiikkia erilaisiin tapahtumiin. Konserttien lisäksi orkesteri voi ohjata laulu-, soitto- ja musiikkiliikuntatyöpajoja, joissa lapset saavat leikkiä ja musisoida yhdessä.

 

Hanna-Maija Aarnio – Lehmä, viulu, laulu, perkussiot
Sara Puljula– Saara, kontrabasso, perkussiot
Riikka Helske – Hiiri, kantele, laulu
Essi Putkonen – Kissa, viulu, laulu, perkussiot
Tero Pajunen – Heppa, kitara, laulu, viulu
Heidi Tamper – Possu, puhallinsoittimet, laulu