AMMUU!-KLUBI

Ammuu! -klubiin ei toistaiseksi ole myynnissä uusia jäsenyyksiä. Vanhat jäsenet ovat edelleen oikeutettuja alennukseen levykaupassa sekä muihinkin etuihin.

Täältä voit ostaa levyjämme. Allaolevissa hinnoissa on huomioitu kaikki toimituskulut.

AMMUU! LAULUKIRJA

  • Laulukirjassa 22 laulua sanoineen ja nuotteineen. Laulut tuttuja lauluja vuosien varrelta.
  • Mukana CD –levy jossa kaikki kirjan laulut
  • Terttu Hartikaisen ihastuttava kuvitus
  • Pohdittavia kysymyksiä koko perheelle!
  • 52 sivua.

Mukana olevat laulut: Traktorilla ajelen, Sateen tanssi, Onkilaulu, Karhulassa, Aarretta etsien, Viiteen, Polskin, polskin, Sirkuspellet, Pöllöäidin pesässä, Unitukka, Pienen pieni poikanen, Hyväpahakakku, Ammuu!, Traktori jyrää, Leppäkerttu moi!, Silkkitukka, Oiva vauva, Hämmäskäärme, Saunavuorolaulu, Loitsulaulu, Matkataan, Menninkäisen tuutulaulu.

Kaupan asiakasrekisterin tietosuojaseloste: Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot Ammuusikot Ry (y-tunnus: 2219830-2) Tervastie 6, 00670 Helsinki e-mail: ammuusikot@gmail.com

Mitä tietoja minusta kerätään? Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?  Asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin, tilastollisiin tarkoituksiin, markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään? Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi. Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet: Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet: Tarkistusoikeus, oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa suostumus, poisto-oikeus.