Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! uusin levy Kesät talvet (2019) vastaa tasapuolisesti kaikenikäisten kesä- ja talvi-ihmisten tarpeisiin. Kesää vietetään kissaa uiden, ratsastellen, ötököitä ja luonnon ääniä ihmetellen ja Apinanleipäpuun alla leikkien. Talvella leikitään lumileikkejä, ihastellaan pohjoista tuulta ja revontulia sekä tutustutaan tonttuihin ja eläinten talvipuuhiin. Ammuun! juuret ovat syvällä suomalaisessa kansanmusiikissa, mutta musiikki rönsyilee raikkaasti niin Afrikan rytmeihin, jazziin kuin poppiinkin. Yhtyeen upea akustinen sointi ja stemmalaulu takaavat kuulijoilleen elämyksiä ja oivalluksia, kesät talvet!

Ammuu! keikalla! Traktori DVD (2015) on konserttitaltiointi juonellisesta Traktori-konsertista. Katso koko konsertti kotisohvalla laulaen ja leikkien tai valitse suosikkikappaleesi klikkaamalla kuvaa Piippolan kartasta!

Vuoden 2015 parhaalla lastenlevyllä! (Varhaisiän musiikinopettajat ry) Ammuu! menee Metsään (2015), muttei suinkaan päin honkia! Metsässä Ammuu! retkeilee, etsii aarretta, tutustuu metsän eläimiin ja päätyy hieman taianomaisiinkin seikkailuihin. Metsässä lasten ja aikuisten korvat saavat paljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa, mutta myös lepoa. Akustinen, rikas sointimaailma johdattelee niin kansanmusiikin, klassisen musiikin, Lähi-idän rytmien kuin Argentiinalaisen tangonkin pauloihin. Tätä metsäretkeä ei voi jättää väliin!

Ammuun! Pieni ja soma (2012) syntyi rakkaudesta pieniin ja somiin. Levy on huikean hieno kokoelma uusia lauluja koko perheelle. Erityisesti levyllä on huomioitu kaikkein pienimmät pennut ja poikaset sekä heidän hoivaajansa. Pieni ja soma kertoo vauvoista, mutta myös hiekkalaatikkoleikeistä, sormileikeistä, jumppaamisesta ja tanssimisesta.

Ammuun! suuren suosion saavuttanut toinen levy Traktori (2011) kulkee edelleen Piippolassa. Siellä tutkitaan erilaisia menopelejä, ongitaan, uidaan, saunotaan ja tutustutaan uusiin lintu- ja hyönteisystäviin. Traktori voitti Emma-palkinnon vuoden 2011 parhaana lastenlevynä. Myös Varhaisiän musiikinopettajat ry valitsi Traktorin vuoden parhaaksi lastenlevyksi.

Ammuun! esikoislevy Piippola (2009) sisältää lauluja Piippolan vaarin tilalta. Pääosassa ovat Piippolan vaari ja tilan eläimet sekä heidän edesottamuksensa. Lehmä, heppa, hiiri, kissa, possu, kanat, sammakot ja varikset antavat monta hauskaa laulun ja leikin aihetta!