Julkaisut

Kesät talvet, CD ja vinyyli, 2019

Teksti tulossa

Tulossa…

Metsään, CD, 2015

Ammuu! menee Metsään (2015), muttei suinkaan päin honkia! Metsässä Ammuu! retkeilee, etsii aarretta, tutustuu metsän eläimiin ja päätyy hieman taianomaisiinkin seikkailuihin. Metsässä lasten ja aikuisten korvat saavat paljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa, mutta myös lepoa. Akustinen, rikas sointimaailma johdattelee niin kansanmusiikin, klassisen musiikin, Lähi-idän rytmien kuin Argentiinalaisen tangonkin pauloihin. Tätä metsäretkeä ei voi jättää väliin!

Aarretta etsien
Kaarnalaiva
Matkataan
Pöllöäidin pesässä
Viiriäisen laulu

Pieni ja soma, CD, 2012

Ammuun! Pieni ja soma (2012) syntyi rakkaudesta pieniin ja somiin. Levy on huikean hieno kokoelma uusia lauluja koko perheelle. Erityisesti levyllä on huomioitu kaikkein pienimmät pennut ja poikaset sekä heidän hoivaajansa. Pieni ja soma kertoo vauvoista, mutta myös hiekkalaatikkoleikeistä, sormileikeistä, jumppaamisesta ja tanssimisesta.

Sateen tanssi
Kutitusleikki
Oiva vauva
Ristiin rastiin
Viiteen

Traktori, CD ja DVD, 2011

Ammuun! suuren suosion saavuttanut toinen levy Traktori (2011) kulkee edelleen Piippolassa. Siellä tutkitaan erilaisia menopelejä, ongitaan, uidaan, saunotaan ja tutustutaan uusiin lintu- ja hyönteisystäviin. Traktori voitti Emma-palkinnon vuoden 2011 parhaana lastenlevynä. Myös Varhaisiän musiikinopettajat ry valitsi Traktorin vuoden parhaaksi lastenlevyksi.

Traktorilla ajelen
Saunavuorolaulu
Onkilaulu
Pienen pieni veturi
Leppäkerttu moi
Kirppu ja härkä

Piippola
Värikanat
Piippolan vaarin talo
Naamiokissa
Kissa itki poikiansa
Ammuu!
Hiiri mittaa maailmaa